Recreatiewoningen Het Giethmenseveld, Ommen

 

Tussen de bossen, aan de oever van de Vecht ligt Ommen, een oude Hanzestad. Op zo’n 6 km afstand van het gezellige, toeristische stadje Ommen ligt bungalowpark “t Giethmenseveld”, te midden van een uitgestrekt bos aan de voet van de Lemelerberg. Rust, natuur en privacy zijn dé kenmerken van dit park, welk is omringd door mooie natuurgebieden.

Liefhebbers van wandelen, fietsen en bijvoorbeeld kanovaren kunnen volop genieten van een mooie tochten in de omstreken. Daarnaast is in de omgeving een Pitch en Putt-baan (Lemele), Golfbaan “Hooge Graven” in Ommen (18 holes), Kartbaan in Nijverdal, Botanische Vijvertuinen (Hardenberg), Avonturenpark Hellendoorn, Kinderspeelpark Dolle Pret in Almelo.

Op het bungalowpark ’t Giethmenseveld komen vakantiebungalows op percelen eigen grond met een oppervlak van circa 1000 m². De op traditionele wijze, in steen opgetrokken, bungalows passen goed in de omgeving. De lichte woonkamer met opengewerkte nok is door zijn opvallende constructie een plezierige leefruimte. Verder beschikt de bungalow over een efficiënte opstelplaats voor een complete keuken, twee slaapkamers en een volwaardige badkamer met douche en toilet en een vliering. U kunt zien dat er zorg wordt besteed aan de kwaliteit van uw vakantiebungalow.

 

Het bungalowpark heeft meerdere faciliteiten, zoals een receptie met info-balie, verwarmd openlucht zwembad, tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur en warme broodjesservice.

© 2020 Profiel Bon Groep Sitemap Disclaimer Privacy Verklaring